Pluimveeweb: Uitbreiding directie ForFarmers

09-06-2014

Vanaf 1 juli aanstaande start Stijn Steendijk (44) als directeur Strategy & Organization binnen ForFarmers B.V. Volgens het voerbedrijf past de benoeming van Steendijk in de nieuwe koers van het bedrijf, die eerder dit jaar is aangekondigd onder de naam ‘One ForFarmers.’

In deze functie is Steendijk verantwoordelijk voor de afdelingen communicatie, marketing, HRM, innovatie en corporate affairs. Hij heeft eerder gewerkt als directeur HR en Organisatie bij Provimi en later Cargill. De laatste jaren werkte hij als Managing Director bij Smartwares Home Improvement.

Meer intensieve samenwerking

Met One ForFarmers beoogt de organisatie een meer intensieve samenwerking binnen de groep, een meer eenduidige manier van werken en de gerichte inzet van aanwezige kennis om bepaalde producten en innovaties in lokale markten te zetten. Door samerwerkingen nog beter te benutten en vaardigheden verder te ontwikkelen wil ForFarmers haar rol in de Europese voerindustrie verder versterken.

Binnen deze koers heeft het bedrijf eerder dit jaar Nico de Vos benoemd tot directeur Operations & Supply Chain. Steven Read, voorheen business directeur south van BOCM PAULS (dochteronderneming ForFarmers), is benoemd tot directeur Purchasing, Pricing and Formulation.

Leidende positie

Met het op sterkte brengen van de directie geeft ForFarmers aan klaar te zijn voor de uitdagingen waar voor ze staat: Het creëren van één sterk ForFarmers met een leidende positie in de Europese diervoedermarkt.

Tekst:Sjouke Jacobsen

Beeld:Agrio & ForFarmers Hendrix

 

 
 

Inloggen op de ledenportal