Pluimveeweb: Nieuwe website Blij met een ei

30-10-2014

donderdag 30 oktober 2014
De stichting Blij met een Ei, dat eierpromotie en promotie voor de legsector voor haar rekening neemt, heeft sinds vandaag een nieuwe website.

Op de website www.blijmeteenei.nl kunnen consumenten informatie vinden over eieren en de voordelen van het eten van eieren. De website draagt bij aan een positieve uitstraling van het ei en de legpluimveesector. 

Financiële bijdrage 
Blij met een ei vraagt alle legpluimveehouders in Nederland of ze lid willen worden van de stichting. Deelname kost 200 euro per jaar. Dit bedrag is nodig omdat de bijdrage van het Productschap voor de promotie van eieren is komen te vervallen. 
 
Alle legpluimveehouders in Nederland ontvangen binnenkort de mailing ‘Vol passie…’ met de vraag of ze lid willen worden van Stichting Blij met een Ei. Legpluimveehouders die nu lid worden ontvangen een gratis deurbord. In de flyer kunnen legpluimveehouders meer lezen.

Aanmelden
Leghenennhouders die lid worden betalen ieder kwartaal 50 euro en kunnen zich hier aanmelden. 

Blij met een ei zoekt ook sponsoren. Toeleveranciers en afnemers van legpluimveehouders die sponsor willen worden kunnen zich melden. De namen en logo’s van alle sponsoren worden getoond op de website van Blij met een ei. Doneren aan de stichting is ook mogelijk.
 
Tekst:Tom Schotman

 
 

Inloggen op de ledenportal