Pluimveeweb: Nieuwe campagne ‘Het is altijd weer voor een ei’ van start

02-03-2015

Vandaag start de campagne ‘Het is altijd weer voor een ei’. De komende weken zijn onder dit motto regelmatig TV-commercials te zien op de RTL zenders. Daarnaast verschijnen er online advertenties op de weersite Buienradar.nl.

De commercials sluiten aan bij de actuele weersomstandigheden. De boodschap: eieren zijn lekker en gezond en bevatten essentiële voedingsstoffen die van pas komen bij elk weertype. Bij kou of warmte, zon of regen. Kortom: het is altijd weer voor een ei.

De online advertenties op Buienradar.nl sluiten hier bij aan. De advertenties verwijzen naar de website van de campagne, altijdweervooreenei.nl. Bezoekers ervaren hier hoe lekker en gezond een ei is en vinden er seizoensgebonden recepten met eieren en informatie over al het goede van eieren.

Imago

De website koppelt de productpromotie ook aan imagoverbetering voor de sector. Een link naar hetverhaalvanhetei.nl laat de bezoeker zien hoe de eierketen in elkaar steekt en hoe bedrijven op een verantwoorde manier zorgen voor een lekker eitje. Vooruitstrevende ondernemers, van pluimveehouder tot topkok, vertellen over hun passie voor eieren.

„Ons doel met de campagne is om de stijgende consumptie van eieren in Nederland een extra impuls te geven. Daarnaast willen we het maatschappelijk draagvlak voor de eiersector vergroten”, zegt secretaris Ben Dellaert van Ovoned, de organisatie die het initiatief voor de campagne neemt.

Ovoned is een samenwerking tussen de organisaties LTO/NOP, NVP en Anevei en vertegenwoordigt daarmee dus pluimveehouders, eierpakstations en eiproductenfabrikanten.

Tekst:Tom Schotman

 
 

Inloggen op de ledenportal