Pluimveeweb: Blij met een Ei gaat mee naar Alpe d’HuZes

06-03-2015

vrijdag 6 maart 2015
Blij met een Ei gaat mee naar Alpe d’HuZes dankzij sponsoring van studieclub leg Midden Brabant, pluimveebedrijf de Kakelhoeve en DAP Midden Brabant.

Het Pluimveeteam van BIG Challenge is de laatste maanden, naast het trainen, druk geweest met het vinden van grote sponsoren. Ook Blij met een Ei komt met het logo op de shirts van de deelnemers, banners en een vlag op de berg dankzij sympathisanten van Blij met een Ei.

Sponsorwerving
Blij met een Ei is druk doende om zelf sponsors en leden te werven. Nu werden ze verrast door drie sponsors die naast hun Blij met een Ei sponsoring, graag het Pluimveeteam van BIG Challenge willen sponsoren. Studieclub leg Midden Brabant, DAP Midden Brabant en Pluimveebedrijf De Kakelhoeve doneren samen € 1.000,- en willen niet hun eigen logo maar het logo van Blij met een Ei laten zien op de berg, de wieler- en runnershirts, website en reclame uitingen. De studieclubleden Midden Brabant kochten ook bij studieclublid Marc van der Locht, die voor het tweede jaar meefietst met BIG Challenge, 50 T-shirts met Chicks are Cool.

BIG Challenge
Alle sponsorbedragen komen conform het anti-strijkstokbeleid van Alpe d’HuZes ten goede aan het KWF. Van hieruit financiert Alpe d’HuZes onder andere het onderzoeksprogramma A-Care en de leerstoel Kanker en Voeding. Meer informatie hierover is te lezen op www.opgevenisgeenoptie.nl.
Dit jaar heeft BIG Challenge twee pluimveeteams; een leuke, enthousiaste club pluimveehouders en mensen werkzaam in de pluimveehouderij. Een van hen, Daan van der Heijden, zoon van een van de eigenaren van de Kakelhoeve fietst mee. Zoals hij vertelt op zijn actiepagina “De reden dat ik me heb aangesloten bij het pluimveeteam van BIG Challenge is dat ik op deze manier enerzijds de pluimveesector in Nederland kan promoten en anderzijds, de belangrijkste reden, geld op kan halen voor de strijd tegen de ziekte kanker.”

Blij met een Ei
Op 3 en 4 juni hangt, dankzij de drie sponsoren, de vlag van Blij met een Ei op de berg en zullen de supporters en deelnemers het ei regelmatig tegenkomen. Een ei is de idiale voedingsbron om zo vaak mogelijk de berg op te fietsen en voor zieke mensen goede voeding om weer op krachten te komen. Iedereen Blij met een Ei!

 
 

Inloggen op de ledenportal