Pluimveeweb: Wijziging in directie Ter Heerdt

27-01-2016

Babberich, woensdag 27 januari 2016
Directeur en aandeelhouder Symen van der Velde verlaat Ter Heerdt kuikens en hennen. Chiel ter Heerdt neemt vanaf 1 februari 2016 al zijn taken en verantwoordelijkheden over. De aandelen van Van der Velde in Ter Heerdt N.V. worden overgenomen door Chiel ter Heerdt en Niek ter Heerdt.

Chiel ter Heerdt zal vanaf 1 februari 2016 alleen de directie voeren. Chiel is ruim 13 jaar werkzaam bij Ter Heerdt, sinds 2007 als directielid en aandeelhouder. „Vanuit die hoedanigheid is daarmee ook de continuïteit van Ter Heerdt geborgd en in vertrouwde handen. Hij zal met zijn team de ingeslagen weg vervolgen”, schrijft Van der Velde in een mail aan relaties van de broederij. 

„De afgelopen jaren hebben op mij en mijn gezin een behoorlijke impact gehad, daarom heb ik na 18 prachtige jaren bij Ter Heerdt besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden in de functie van directeur van European Layer Distribution GmbH, gevestigd in het Duitse Visbek in de deelstaat Nedersaksen in de Landkreis Vechta. Dit bedrijf is actief is in verschillende Europese landen”, zegt Van der Velde.

Chiel ter Heerdt (foto) zal vanaf 1 februari 2016 alleen de directie voeren.
Tekst:Tom Schotman

 
 

Inloggen op de ledenportal