Boerderij: Bomvol ?programma op Pluimveerelatiedag

25-03-2016

25 mrt 2016 
‘Voer maakt het verschil’, dat is de titel van de Pluimveerelatiedag op 7 april aanstaande. LTO/NOP en Pluimveehouderij heten u van harte welkom in het Schaffelaartheater in Barneveld, waar menig facet van voer in relatie tot pluimveegezondheid de revue zal passeren. Er is een bomvol programma voor u samengesteld!

Scientia Potentia Est, deze Latijnse uitspraak van de Engelse filosoof en wetenschapper Francis Bacon uit 1597 vat het goed samen. Kennis is macht! "Alleen met de juiste bagage kun je als pluimveehouder de juiste invloed uitoefenen op bedrijfsprocessen en ook de voerstrategie", stelt Pluimveehouderij hoofdredacteur Fabian Brockötter. "Wij willen samen met co-organisator LTO/NOP voor de abonnees van Pluimveehouderij, de leden van LTO/NOP én overige geïnteresseerden uit de pluimveesector de laatste inzichten delen als het gaat om voer en pluimveegezondheid."

LTO/NOP voorzitter Eric Hubers vervolgt: "De sprekers zullen inspireren en aanzetten tot nadenken, dat houdt je als pluimveehouder scherp." Met trots stellen de organisatoren dat het programma helemaal rond is. "We hebben de Pluimveerelatiedag naar een hoger plan gebracht door in Nederland naar de beste sprekers te zoeken, maar ook ver daarbuiten. Zo hebben we met Robert Pottgüter een befaamd nutritionist uit Duitsland en vliegen we Hanna Hamina in uit Finland. Mark Kujawa heeft zijn wortels in de Verenigde Staten." De Engelstalige presentaties zullen worden aangevuld met een in het Nederlands vertaalde computerpresentatie.

 
 

Inloggen op de ledenportal