Pluimveeweb: mmmEggie dag voor delen passie en inspiratie

18-04-2016

De mmmEggies waren dit keer te gast op het legpluimveebedrijf van mmmEggie Marjan Bouw in Barneveld. Bijpraten over de gehouden en toekomstige activiteiten en elkaar live ontmoeten is het doel van de jaarlijkse mmmEggiedag.

De mmmEggies organiseren jaarlijks een mmmEggiedag om elkaar live te ontmoeten en hun passie en inspiratie voor de promotie van het Nederlandse ei te delen. En natuurlijk bijpraten over de vele open dagen met Pasen en de komende activiteiten.

Animal event
De mmmEggies staan samen met Kipkiplekker op het Animal Event in Hilvarenbeek. Het Animal Event is het grootste driedaagse dierenevenement van Nederland op 6,7 en 8 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Van bijna iedere diersoort zijn er op het Animal Event experts aanwezig, die allemaal gemeen heben dat ze heel graag over deze dieren vertellen. Dus ook de mmmEggies voor legkippen en Kipkiplekker voor vleeskippen.

Hulp gevraagd voor Libelle Zomerweek
De mmmEggies gaan ook kippen en eieren promoten op de Libelle Zomerweek.  De Libelle Zomerweek wordt bezocht door ca. 83.000 vrouwen in de leeftijd 30+. Een prachtige gelegenheid om in gesprek te gaan met consumenten en gekookte eieren uit te delen. Ben je een legpluimveehoudster, ondersteun je de missie van de mmmEggies en wil je graag meehelpen? Je bent van harte welkom! Neem contact op met mmmEggie Carla van de Kruys, per mail of bel 06 28 68 86.  De Libelle Zomerweek is van 23 t/m 29 mei in Almere.

Tekst:Monique van Loon

 
 

Inloggen op de ledenportal