Pluimveeweb: Global Food Group nieuwe kennispartner Pluimveeweb.nl

21-06-2016

Global Food Group met het hoofdkantoor in Weert is sinds deze week kennispartner van Pluimveeweb.nl. Naast AgruniekRijnvallei, Coppens Diervoeding, Cobb Europe is Global Food Group de vierde kennispartner. Global Food Group produceert jaarlijks meer dan 50.000 ton vloeibare eiproducten in haar fabrieken in Ospel en Weert.

Kennispartnerschap

Als kennispartner verbindt een bedrijf zich aan één of meerdere sectorale websites van Agrio Uitgeverij. Een eigen microwebsite binnen deze website is de spil van het kennispartnerschap. Deze microwebsite wordt door de partners zelf beheerd. Het meest recente bericht op de microsite wordt ook getoond op de homepage en doorgeplaatst in de digitale nieuwsbrief. In speciale co-creatiesessies, waar boeren en kennispartners onder supervisie van Agrio elk jaar bijeenkomen, geven de bezoekers van de websites aan dat zij de bijdrages van de kennispartners waarderen.

Geen exclusiviteit

Kennispartners kennen geen exclusiviteit, meerdere bedrijven uit een zelfde branche kunnen gelijktijdig partner zijn. Dit wordt aangemoedigd omdat dit een completer overzicht en nieuwsaanbod geeft, waaruit geselecteerd kan worden.

 
 

Inloggen op de ledenportal