Pluimveeweb: Komkommer met ei tijd

23-08-2016

Elf enthousiaste mmmEggies en pluimveehoudsters bezoeken op dinsdag 23 augustus redacties van regionale dagbladen. De redacties krijgen komkommer-met-ei salade en een USB-stick met 3 artikelen die zij gratis kunnen plaatsen.

Tijdens komkommertijd is voor media soms zoeken om genoeg interessante berichten te plaatsen in kranten, tijdschriften of op hun online nieuwsplatformen. De mmmEggies maken daar dit jaar gebruik door vandaag, dinsdag 23 augustus, om te toveren tot komkommer met ei tijd en de redacties van regionale media komkommer met ei aan te bieden.

Elf enthousiaste mmmEggies en pluimveehoudsters bezoeken op dinsdag 23 augustus redacties van regionale dagbladen. De redacties krijgen komkommer-met-ei salade en een USB-stick met 3 artikelen die zij gratis kunnen plaatsen. Om komkommer met ei tijd tot een succes te maken, vraagt de organisatie uw hulp door de actie te delen. Gebruik #komkommertijd.

Informatie over eieren
De USB-stick bevat 3 artikelen die de regionale redacties kunnen gebruiken:

  • het recept van de komkommer met ei salade
  • een infographic die de ‘weg van het ei belicht’
  • een interview met voedingsexpert Raymond Gemen over de gezonde eigenschappen van het ei

Verdere acties
Voor het nieuwsprogramma RTL Editie NL staat een interview gepland met Hennie de Haan. Dit vindt waarschijnlijk woensdag 24 augustus plaats. Daarnaast proberen we een radio-interview met Hennie te regelen bij Radio 538.

Deze actie maakt onderdeel uit van de campagne ‘het is altijd weer voor een ei’. Zie voor meer informatie over de campagne: altijdweervooreenei.nl.

Tekst:Monique van Loon

 
 

Inloggen op de ledenportal