Pluimveeweb: NVP zoekt nieuwe secretaris

01-12-2016

De Nederlandse Vakbond voor Pluimveehouders zoekt een nieuwe secretaris. Jan Brok stelt zich, na 13 jaar secretaris te zijn geweest, niet meer herkiesbaar.

Jan Brok zal na 13 jaar secretaris van de NVP te zijn geweest, bij de Algemene Leden Vergadering (ALV) in 2017 niet herkiesbaar zijn in deze functie. Jan zet zich nog steeds met groot enthousiasme en veel tijd in voor goede belangenbehartiging voor Nederlandse pluimveehouders. Hij zal dit blijven doen totdat een nieuwe secretaris is geselecteerd, gekozen en ingewerkt.

Secretaris vanaf oprichting
Het Dagelijks (DB) en Landelijk Bestuur (LB) van de NVP hebben grote bewondering voor hetgeen Jan al die jaren voor de NVP en de sector heeft gedaan. De besturen willen Jan bedanken voor zijn tomeloze inzet vanaf de oprichting van de NVP. Tijdens de ALV in het voorjaar van 2017 zal op gepaste wijze afscheid van Jan als NVP-secretaris worden genomen en wordt, aan leden en andere sectorpartijen waar Jan nauw mee heeft samengewerkt, de mogelijkheid geboden om persoonlijk ‘afscheid’ te nemen.

Vacature
Per direct is de NVP op zoek naar een nieuwe secretaris voor het DB en LB. Leden die interesse hebben in vervullen van deze functie kunnen schriftelijk reageren aan Hennie de Haan: h.dehaan@NVPluimveehouders.nl.
Mensen uit uw netwerk, die u geschikt acht voor deze functie, mag u op deze vacature attenderen en hen vragen te reageren.

Eerder dit jaar is door een extern adviesbureau een analyse gemaakt van de taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden van de dagelijks bestuursfuncties. Daaruit zijn functieprofielen opgesteld. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur van het LB uit naar een man. Lees hier het functieprofiel.


 

Tekst:Monique van Loon

 
 

Inloggen op de ledenportal